CV

C. Deun en Zn levert uitsluitend cv-ketels van A-merken, zodat u als eindgebruiker geniet van een uitstekende kwaliteit. Onze hoofdmerken zijn Itho Daalderop en Nefit. U kunt uw cv-ketel bij ons kopen en laten installeren door onze erkende monteurs. Onze installateur komt graag bij u langs om de situatie op te nemen, zodat hij een passend advies kan geven. Wij installeren in de regio Hoorn, Zwaag, Enkhuizen, Medemblik, Avenhorn, Edam en Beemster.

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel voor een scherpe prijs? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met C. Deun en Zn. 

Nefit
Nefit is een Nederlands bedrijf en uitvinder van de energiezuinige HR-ketel. Ook is Nefit al meer dan 25 jaar marktleider in milieuvriendelijk verwarmen. HR-ketels, VR-ketels, boilers, thermostaten, geisers en zonneboilers: Nefit heeft het allemaal in het pakket. De Topline, Ecomline, Smartline en de ketel met het ultieme warmwatercomfort, de Topline Aquapower, zijn dè ketels van deze tijd. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.nefit.nl.

Itho Daalderop
Itho Daalderop levert uitzonderlijke prestaties in warmte en warmwatercomfort. De producten van deze fabrikant worden wereldwijd verkocht vanwege de ongeëvenaarde prestaties. Er wordt een unieke kwaliteit geleverd dankzij een volledig uitgeruste fabriek met een team van vakbekwame medewerkers. Door de jarenlange ervaring staan ze garant voor een lange levensduur. Welke warmwaterwens u ook heeft, Itho Daalderop is in staat deze te vervullen! In het assortiment bevinden zich buiten de cv-ketels ook compacte keukenboilers, elektroboilers en energiebesparende verwarmingsapparatuur. Kijk voor meer informatie op www.ithodaalderop.nl.