Loodgieterswerk

Voor onderstaande loodgieterswerkzaamheden bent u bij C. Deun en Zn aan het juiste adres!

Sanitair
Van het plaatsen van luxe badkamers tot renovaties van sanitair, onze monteurs kunnen het voor u verzorgen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. In onze showroom/winkel aan de Dorpsstraat in Zwaag wordt tevens een klein gedeelte van wat er zoal te verkrijgen is getoond. 

Vloerverwarming
Er bestaan twee soorten vloerverwarming: elektrische vloerverwarming en vloerverwarming die door middel van een verdeler aangesloten wordt op het bestaande cv-systeem. De merken die onze monteurs plaatsen zijn Magnum (elektrische vloerverwarming) en WTH (vloerverwarming op het cv-systeem).

Een absoluut voordeel van elektrisch verwarmen is de mogelijkheid om iedere ruimte met een thermostaat apart te regelen, waardoor de juiste warmte op het juiste tijdstip op de juiste plaats ontstaat. Magnum heeft voor nagenoeg alle toepassingen een geschikt verwarmingssysteem.

WTH biedt een uitgebreid assortiment regelunits, want iedere situatie stelt andere eisen aan de verdeler. Het belangrijkste uitgangspunt bij uw selectie is de warmtebron die u gebruikt.

Alle verdelers voor temperaturen boven de 50 graden hebben een thermostatisch regelelement voor de instelling van de juiste watertemperatuur in de vloerverwarming. Ook hebben alle verdelers een maximathermostaat voor beveiliging tegen te hoge watertemperaturen en een circulatiepomp.

In beide gevallen komen wij graag kijken wat de mogelijkheden zijn in uw woning.

Radiatoren
Ook voor het vervangen van radiatoren bent u bij ons aan het goede adres. Indien u nieuwe radiatoren wenst, komen onze monteurs graag bij u langs om te berekenen welke capaciteit u in een bepaalde ruimte nodig heeft aan radiatoren en wat uw wensen zijn.

Aan de hand van de berekening kunt u kiezen uit vele verschillende merken radiatoren zoals Korado, Thermrad, Henrad, Vasco, DRL en Brugman. Indien de gewenste radiatoren bij onze groothandel op voorraad zijn, kunnen we ze de volgende dag al leveren.