Ventilatie

Het is belangrijk om te ventileren in huis, omdat bewoners, huisdieren en planten elke dag veel vocht produceren. De lucht wordt ook vervuild door rook, kookluchten en allergieopwekkende stoffen. Door het ventileren worden deze stoffen naar buiten afgevoerd. Bij goed geïsoleerde woningen is het extra belangrijk om een goede ventilatie te hebben. 
Met de vrijwel geruisloze CVE ECO RFT ventilatiebox van Itho Daalderop bespaart u ruim € 60,- per jaar met goede ventilatie. Ook voorkomt u vervelende zaken zoals schimmels en huismijt, stoot u minder CO2 uit en u hoeft minder te stoken om de woning warm te krijgen door goed te ventileren. De CVE ECO RFT ventilatiebox kunt u overal in huis bedienen dankzij de draadloze RFT-bedieningen. Het is ook mogelijk om hem geheel automatisch te laten werken met de RF-sensoren. Met de CVE ECO RFT kunt u uw oude ventilatie-unit vervangen, van welk merk uw oude ventilatie-unit dan ook is. 

De ventilatiebox is gemakkelijk te bedienen met drie verschillende standen: de laagstand voor als iedereen van huis is, de middenstand voor overdag en de hoogstand voor tijdens het koken of douchen. De CVE ECO RFT beschikt ook over een ingebouwde timerfunctie die erg handig is om het systeem tijdelijk te laten nadraaien op een hogere stand, bijvoorbeeld na het douchen. Daarnaast ontvangt u een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, welke gratis verlengd kan worden naar een garantietermijn van 5 jaar (op onderdelen). U dient het product wel online te registreren op www.ithodaalderop.nl/garantie.