Ontvang subsidie voor duurzame energie!

Dankzij de nieuwe, meerjarige subsidieregeling 'Investeringssubsidie Duurzame Energie' (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor onder meer de zonneboilers en warmtepompen van Itho Daalderop. De subsidie geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Echter, in beide gevallen moet u wel eigenaar zijn van de installatie. 

U kunt de subsidie voor dit jaar aanvragen voor een warmtepomp of zonneboiler vanaf 4 januari 2016 om 09.00 uur tot en met 31 december 2020 om 17.00 uur. Itho Daalderop heeft voor het aanvragen van warmtepomp of zonneboiler-subsidie een stappenplan opgesteld, inclusief screenshots. Klik hier voor een beschrijving welke stappen u moet nemen. Wilt u direct naar de subsidie-aanvraag? Klik dan hier.

Klik hier voor de voorwaarden en meer informatie. 

Let op: per 1 januari 2017 wordt de Investeringssubsidie Duurzame Energie aangepastCv-ketels

Wanneer u uw Itho Daalderop cv-ketel door C. Deun en Zn laat installeren en onderhouden, krijgt u 5 jaar all-in-garantie. C. Deun en Zn is namelijk exclusief dealer van Itho Daalderop. 

Itho Daalderop beschikt over twee verschillende ketels voor de centrale verwarming: Base Cube en Comfort Classic. Beide cv-ketels zijn eenvoudig te gebruiken. De cv-ketels verschillen qua warmwatercapaciteit en vermogen, met als belangrijkste verschil het type toestel.

Itho Daalderop heeft voorraadtoestellen en doorstroomtoestellen. Een voorraadtoestel heeft een voorraadvat, waar het tapwater continu op temperatuur wordt gehouden. Het grote voordeel van dit toestel is dat u altijd direct een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking heeft. Een doorstroomtoestel daarentegen heeft geen voorraad en verwarmt het water wanneer er vraag naar is, waardoor deze toestellen compacter zijn.